Selyemszappan Teafa & Büki termálsó 85 g
Vissza a kategóriákhoz

Selyemszappan Teafa & Büki termálsó 85 g

Elérhető

790 Ft

Gyengéd tisztítás zsíros és problémás bőrre


Teafa illóolajat, büki termálsót és termál gyógyvizet tartalmazó,

kézi készítésű, lágy szappan a bőr teljes regenerációjáért.

Különleges, gyógyító összetevőinek köszönhetően kiválóan alkalmas a zsírosabb arcbőr lemosására. Tisztítja az elzáródott pórusokat, enyhe antiszeptikus hatással rendelkezik. Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, ezért természetes módon táplálja és ápolja a bőrt.

A természetes Selyemszappanokat mesterséges adalékok, hozzáadott színezék és habzószer (NLS) nélkül készítjük. Lágy, krémes jellegüket a magas olajtartalma biztosítja, ezáltal puhává, selymesebbé varázsolják a vízhiányos bőrt.


Hatékony bőrápolás – a természet csodálatos gyógyerejével


Teafa illóolaj

Az Ausztráliában őshonos Melaleuca alternifolia leveleiből préselt illóolaj, melyet az őslakosok hosszú ideje használnak gyógyításra. Segít eltüntetni a pattanásokat anélkül, hogy túlságosan szárítaná a bőrt. Antiszeptikus, antibakteriális és gombaölő hatása miatt természetes fertőtlenítőként funkcionál, ezáltal segít gyógyítani az aknét és más gyulladásos bőrbetegségek tüneteit. 

Büki termálsó és termál gyógyvíz

A több százmillió éves Bükfürdői gyógyvíz magas ásványianyag-tartalma nemcsak hazai, hanem európai viszonylatban is ritkaságnak számít. Ezek az esszenciális nyomelemek fokozzák a sejtek anyagcseréjét, továbbá rendkívül hatékonyan tisztítják és ápolják a bőrt.

Propolisz, méhviasz

A Selyemszappanhoz felhasznált természetes, gyógyító méhtermékek a Magyarországon honos Selyemfű növény (Asclepias Syriaca) nektárgyűjtéséből, valamint a Hortobágy-, Kiskunság-, Pilis- és Bakony térségében élő vadvirágokból erednek. Ezeket a különleges méhlegelőket évtizedek óta szigorúan óvják minden agrokémiai behatástól, ezáltal termékeinkbe kizárólag a legtisztább, allergénmentes hatóanyagok kerülnek.


Termékeink szteroidokat, mesterséges adalékokat, tartósítószert nem tartalmaznak!


Tárolási javaslatok: száraz, hűvös, fénytől védett helyen.
Termékeink gyártása kézzel történik laboratóriumunkban, ellenőrzésüket pedig a budapesti ÁNTSZ mikrobiológiai laboratóriuma és a KERMI végzi.Kategória: Szappan
Cikkszám: 00007