Selyemszappan Csokoládéval 85g
Vissza a kategóriákhoz

Selyemszappan Csokoládéval 85g

Elérhető

790 Ft

Csokoládés kényeztetés száraz vagy érett bőrre


Csokoládét tartalmazó, kézi készítésű, lágy szappan az üde és hidratált bőrért.

Varázslatos illatú, antioxidáns hatású szappan, amely táplálja és pihenteti a bőrt, valamint segít megfékezni az öregedési folyamatok korai kialakulását. Bőrpuhító, revitalizáló hatással és különleges illattal kényezteti a bőrt a mindennapi ápolás során.

A természetes Selyemszappanokat mesterséges adalékok, hozzáadott színezék és habzószer (NLS) nélkül készítjük. Lágy, krémes jellegüket a magas olajtartalma biztosítja, ezáltal puhává, selymesebbé varázsolják a vízhiányos bőrt.


Hatékony bőrápolás – a természet csodálatos gyógyerejével


Csokoládé

A csokoládé egyszerre képes relaxálni, táplálni, fiatalítani és regenerálni a bőrt. Antioxidáns hatása régóta ismert, a 19. században már patikákban árulták a kakaóporból készült termékeket. Intenzíven ápolja és puhítja a bőrt, miközben csodálatos illattal és krémes tapintással kényezteti az érzékeinket.

Propolisz, méhviasz

A Selyemszappanhoz felhasznált természetes, gyógyító méhtermékek a Magyarországon honos Selyemfű növény (Asclepias Syriaca) nektárgyűjtéséből, valamint a Hortobágy-, Kiskunság-, Pilis- és Bakony térségében élő vadvirágokból erednek. Ezeket a különleges méhlegelőket évtizedek óta szigorúan óvják minden agrokémiai behatástól, ezáltal termékeinkbe kizárólag a legtisztább, allergénmentes hatóanyagok kerülnek.


Termékeink szteroidokat, mesterséges adalékokat, tartósítószert nem tartalmaznak!

Tárolási javaslatok: száraz, hűvös, fénytől védett helyen.
Termékeink gyártása kézzel történik laboratóriumunkban, ellenőrzésüket pedig a budapesti ÁNTSZ mikrobiológiai laboratóriuma és a KERMI végzi.Kategória: Szappan
Cikkszám: 00067