Selyembalzsam Ajakír 5ml
Vissza a kategóriákhoz

Selyembalzsam Ajakír 5ml

Elérhető

590 Ft

A száraz, repedezett ajkak gyengéd ápolására


Kizárólag természetes összetevőkből készített ajakápoló,
mely ápolja a száraz, repedezett és irritált ajkakat.

A természetes méhtermékeknek (méhviasz, propolisz, méz) köszönhetően nem csupán hidratálja az ajkakat, hanem erőteljes gyulladáscsökkentő hatással is bír. Kiválóan nyugtatja az ajkak égő, viszkető érzését, ezért ajánlott az ajakherpesz jellegű tünetek kezelésére is.

A Selyem Ajakír hosszú évek kutatómunkájának eredményeként született meg laboratóriumunkban, a Selyembalzsam natúr kozmetikai termékcsalád első termékeként. Különös büszkeséggel mondhatjuk, hogy ez a termék munkásságunk, kutatásaink alappillérét képezi. Kimagaslóan jótékony hatásáról pedig számtalan pozitív visszajelzést kaptunk az elmúlt években.


Hatékony bőrápolás – a természet csodálatos gyógyerejével


Propolisz, méhviasz, méz

A Selyem Ajakír fő alapanyagai azok a méhtermékek (propolisz, méhviasz, méz) amelyek a Magyarországon honos Selyemfű növény (Asclepias Syriaca) nektárgyűjtéséből, valamint a Hortobágy térségében élő vadvirágokból erednek. Ezeket a különleges méhlegelőket évtizedek óta szigorúan óvják minden agrokémiai behatástól, ezáltal termékeinkbe kizárólag a legtisztább, allergénmentes hatóanyagok kerülnek.

Termékeink szteroidokat, színezéket, mesterséges adalékokat, tartósítószert nem tartalmaznak!

Tárolási javaslatok: száraz, hűvös, fénytől védett helyen.
Termékeink gyártása kézzel történik laboratóriumunkban, ellenőrzésüket pedig a budapesti ÁNTSZ mikrobiológiai laboratóriuma és a KERMI végzi.Kategória: Selyembalzsam
Cikkszám: 00004